Iz vozila reševali s tehničnim posegom, gorelo v sušilnici za hmelj

31. 08. 2019 09:37

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 14.53 v Cerovcu pod Bočem v občini Rogaška Slatina pri delu z žago občan poškodoval roko. Prvo pomoč so mu nudili svojci in ga odpeljali v ZD Šmarje.

Ob 18.54 je na avtocesti pri izvozu Celje Vzhod zagorelo pri motorju osebnega vozila. Gasilci PGE Celje so pogasili, ohladili osebno vozilo in posipali razlite motorne tekočine po cestišču.

Danes je ob 00.27 je na Cesti Talcev v Vojniku, občina Vojnik, prišlo do prometne nesreče, kjer je bilo udeleženo eno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, izvedli stabilizacijo vozila, nudili prvo pomoč, ob prihodu NMP pa so izvedli tehnični poseg ter iz vozila rešili osebo. Nato so odklopili akumulator in izvedli nevtralizacijo motornih tekočin.

Ob 11.30 je v Kapli, občina Tabor, zagorelo v sušilnici za hmelj v objektu velikosti približno 32 x 14 metrov. Ogenj se je razširil na ostrešje. Posredovali so gasilci PGD Kapla Pondor, PGD Ojstriška vas Tabor, PGD Loke, PGD Gomilsko, PGD Ločica ob Savinji in PGD Žalec. Požar so pogasili in preprečili njegovo širitev na skladiščni del. Sanirali so požarišče in pregledali objekt s termovizijsko kamero.

Ob 12.30 je v Lipju, občina Velenje, pri plezanju na Gonžarjevi peči, planincu pošla moč. Pri sestopu so mu pomagali gorski reševalci GRS Celje.

Nekaj po 2. uri zjutraj je na avtocesti pri Dramljah prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,650 seconds.