Poškodovan pri podiranju drevesa, tehnična posega in trčenji

03. 11. 2017 09:32

Včeraj so ob 10.32 gasilci PGD Velenje posredovali na Jenkovi cesti v Velenju, kjer so s tehničnim posegom iz pokvarjenega dvigala rešili eno osebo.

Ob 11.54 se je v gozdu v bližini naselja Grušce, občina Šentjur, pri podiranju drevesa poškodoval občan. Reševalci RP Celje so poškodovanemu nudili prvo pomoč in ga prepeljali v SB Celje. Gasilci PGD Dramlje so pomagali reševalcem RP Celje pri prenosu poškodovane osebo do reševalnega vozila.

Ob 14.11 so gasilci PGE Celje odšli na pomoč na Na Otok v Celju, kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala obnemogla obolela oseba. Oskrbeli so jo reševalci NMP Celje in jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 18.21 sta na cesti Laško–Zidani most v naselju Rimske Toplice, občina Laško, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policiji pri razsvetljevanju kraja nesreče in pomoč reševalcem NMP Laško, ki so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 18.21 so na Celjski cesti v Vojniku trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in očistili cestišče razlitih motornih tekočin ter nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so jo na kraju dokončno oskrbeli.

Danes je ob 9.29 na Štrbenkovi cesti v Velenju voznik z dostavnim vozilom zadel višinsko merilo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka in s hidravličnim orodjem odstranili oviro.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,934 seconds.