Požar uničil nadstrešek in poškodoval avto; ob sneženju več trčenj

12. 02. 2018 14:50

Ob 2.35 so v kraju Spodnje Preloge, občina Slovenske Konjice ob hiši gorela drva. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, požar ki se je razširil na nadstrešek in osebno vozilo pogasili in pregledali objekt in nadstrešek s termo kamero. Požar je uničil nadstrešek, poškodoval osebno vozilo in zgorelo je 4 kubične metre drv. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 7.16 je v Ložnici pri Žalcu, občina Žalec, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulatorja ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi in ga očistili. Dve osebi sta se poškodovali, eno pa so prepeljali z reševalnim vozilom na zdravljenje v SB Celje.

Ob 10.16 je v Trnovem, občina Laško, prišlo do zdrsa vozila iz vozišča. Posredovali so gasilci PGD Sedraž in s tehničnim posegom izvlekli vozilo na vozišče.

Ob 10.27 je v Vrbju, občina Žalec, prišlo do prometne nesreče med osebnim in kombiniranim vozilom. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Žalec in PGD Vrbje, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulatorja ter nudili pomoč policiji in reševalcem. Ena osebo, ki se je telesno poškodovala so reševalci NMP prepeljali z reševalnim vozilom v SB Celje.

Ob 11.57 je na cesti v Višnji vasi v občini Vojnik voznica osebnega avtomobila trčila v drsno ograjo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulator, nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP, nudili pomoč pri prenosu poškodovane osebe ter posuli vpojna sredstva po vozišču. Poškodovano so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Celje.

Ob 18.59 se je na Adamičevi ulici v Celju v frizerskem salonu snela cev na grelniku vode iz katerega je pričela iztekati voda. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zaprli ventil, očistili sifon ter posesali izteklo vodo.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

*foto: PGD Slovenske Konjice

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,156 seconds.