Požar v bloku, čelno trčenje in nesreča s smrtnim izidom v Celju

02. 02. 2018 08:25

Včeraj je ob 11.12 na Kardeljevem trgu v Velenju zagorelo v šestem nadstropju večstanovanjske stavbe. Prišlo je do dveh ločenih požarov v stanovanju. V kuhinji je na električnem štedilnikom zagorel papir, v dnevni sobi pa kavč in omara. Gasilci PGD Velenje so ogenj pogasili, prezračili prostore in jih pregledali s termo kamero. Eno osebo so zaradi vdihovanja ogljikovega monoksida prenesli iz stanovanja in jo predali reševalcem NMP Velenje. Reševalci so osebo oskrbeli in odpeljali v SB Topolšico.

Ob 18.29 sta v Trnovcu, občina Rečica ob Savinji, čelno trčili osebni vozili ter nato zdrsnili v obcestni jarek. Gasilci so kraj zavarovali, s tehničnim posegom iz vozila rešili eno osebo, nudili razsvetljavo ter pomoč policiji in reševalcem, odklopili akumulatorja na vozilih ter ju izvlekli na vozišče in vozišče očistili. Eno osebo so reševalci prepeljali v bolnišnico.

Ob 19.32 je na Mariborski cesti v Celju voznica z osebnim vozilom trčila v drog semaforja. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, ga osvetlili, odklopili akumulator na osebnem vozilu, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, z absorbentom posuli po cestišču razlite motorne tekočine in pomagali policistom ter reševalcem. Poškodovano voznico so reševalci NMP Celje prepeljali v celjsko bolnišnico, kjer je zaradi hudih telesnih poškodb umrla.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 1,062 seconds.