Požar v kleti večstnovanjske stavbe, zagorel avto, drevo na cesto

05. 01. 2020 10:54

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 18.13 po večstanovanjski stavbi na Valvasorjevem trgu v Laškem širil močan dim zaradi manjšega požara v kletnih prostorih. Gasilci PGD Laško so pogasili požar, odstranili vnetljivo snov ter prezračili in pregledali stavbo. Reševalci NMP Laško so preventivno pregledali osebo, ki naj bi se nadihala dima. Na kraju je bila tudi policija.

Ob 18.13 je na Tovarniški cesti v Zrečah zagorelo v prostoru stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Zreče, Stranice in Gorenje pri Zrečah so požarno zavarovali sosednji objekt, požar pogasili, odkrili ostrešje in odstranili pogorele ostanke ostrešja.

Danes je ob 0.06 v Zgornji Kostrivnici v občini Rogaška Slatina zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Kostrivnica in Steklarna Rogaška Slatina so pogasili požar.

Ob 1.18 so se v Šmartnem ob Paki vnele seje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šmartno ob Paki so varovali okolico dimnika do izgoretja saj in opravili pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 3.54 je v naselju Gaberke, občina Šoštanj, drevo padlo na cestišče. Gasilci PGD Gaberke so drevo razžagali in odstranili s ceste.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 3,383 seconds.