Požar v kurilnici, v garaži zgorel avto, gorelo v vojaškem vozilu

02. 03. 2020 08:19

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 8.44 v Črnovi, občina Velenje, prišlo do požara skladovnice drv v kurilnici hiše. Posredovali so gasilci PGD Bevče in PGD Vinska gora, ki so požar omejili ter pogasili, iz kurilnice odnesli tleča drva, prezračili objekt in opravili pregled s termo kamero.

Ob 11.55 je v Kozjem, v garaži stanovanjske hiše zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Kozje in Lesično-Pilštanj-Zagorje so omejili in pogasili požar, prezračili prostore in jih pregledali s termo kamero. V požaru je bilo uničeno osebno vozilo, oprema v garaži in 30 kvadratnih metrov opleska.

Ob 16.36 je v Šempetru v Savinski dolini, občina Žalec, na AC v smeri Ljubljana, zagorelo v motornem delu specialnega vojaškega vozila. Še pred prihodom gasilcev PGE Celje in Šempeter je voznik pogasil začetni požar. Gasilci so zavarovali kraj, ohladili motorni del vozila in ga pregledali s termovizisko kamero.

Ob 17.33 so v Škalah, občina Velenje, gasilci PGD Škale in PGD Velenje posredovali, kjer so reševalci NMP potrebovali pomoč pri prenosu obolele osebe. Gasilci so s pomočjo ALK, prepeljali obolelo osebo iz 2.nadstropja do reševalnega vozila.

Ob 20.42 so se v naselju Spodnje Negonje v občini Rogaška Slatina vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina so požar pogasili in vse prostore pregledali s termovizijsko kamero.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,813 seconds.