Poziv očividcem – objesten voznik v Celju povzročil prometno nesrečo in poškodoval dve vozili

23. 12. 2013 12:05

113Danes, okoli 9.30 ure, so policisti Postaje prometne policije Celje obravnavali 19-letnega voznika, ki je zaradi nadvse objestne vožnje povzročil prometno nesrečo v Celju, na Ljubljanski cesti, natančneje pri uvozu k Policiji in garažni hiši.

Po doslej zbranih podatkih je 19-letni voznik osebnega vozila znamke Ford Escort, starejše izdelave in zelene barve, ogrožal promet vse od Štor. Vozil je po Kidričevi, Kovinarski, Delavski, Mariborski, Dečkovi in drugih ulicah, dokler ni na Ljubljanski cesti v Celju, povzročil prometne nesreče.

Prometno nesrečo je povzročil med izredno objestno vožnjo od krožišča pri garažni hiši do izvoza na Ljubljansko ulico pri Policijski upravi Celje. Pri tem je namerno poškodoval dve vozili, eno od njih je bilo službeno vozilo policije. Pred tem je malo manjkalo, da ni na prehodu za pešce zbil mladoletnega pešca.

Policisti so objestnega 19-letnega voznika prijeli, v nadaljevanju ga bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja – Nevarna vožnja v cestnem prometu 324 člen KZ-1.

Ker je 19-letnik z objestno vožnjo najverjetneje ogrožal še koga od udeležencev v cestnem prometu, pozivamo vse, ki jih je ogrožal, naj pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 54 26 450 oziroma 113. Lahko pa se tudi oglasijo na Postajo Prometne policije Celje, Ljubljanska cesta 12, Celje.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 3,531 seconds.