Prehitra voznica povzročila prometno nesrečo na avtocesti

15. 10. 2021 09:49

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 150 klicev občanov. 48 klicev je bilo interventnih, eden nujni.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali dvakrat.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so celjski policisti včeraj okoli 12.30 ure obravnavali na avtocesti, v bližini avtocestnega počivališča Lopata, v smeri proti Ljubljani. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila, ki je trčila v osebno vozilo voznika vozečega pred njo. Njegovo vozilo je nato odbilo v tovorno vozilo, nakar je oba odneslo še v kovinsko ograjo ob avtocesti. Vsi trije vozniki so se v trčenju lažje poškodovali. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

M.T./PU Celje, foto: Gregor Stopar/FB skupina Promet za Štajersko

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 0,908 seconds.