Preminula oseba v stanovanju (2x), zagorel drog električne napeljave, iz krožišča v drog in na streho

18. 01. 2019 18:50

rp_112logo.jpgOb 6.32 je v Spodnji Rečici, občina Rečica ob Savinji, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri iznosu poškodovane osebe, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Mozirje so eno poškodovano osebo prepeljali v SB Celje.

Ob 14.05 so Pod Lipami v Celju gasilci PGE Celje odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala preminula oseba.

Ob 15.01 sta v Pristovi, občina Dobrna, v naletu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, preprečili iztekanje goriva iz vozila ter posuli po cestišču razlite motorne tekočine. Poškodovan ni bil nihče.

Ob 16.03 je v Brdcah nad Dobrno, občina Dobrna, zagorel drog električne napeljave. Gasilci PGD Dobrna so zavarovali kraj dogodka, drog pogasili, nadaljnjo sanacijo pa so prevzeli delavci Elektra.

Ob 17.34 je na Celjski cesti v Žalcu osebno vozilo zapeljalo iz krožišča, podrlo drog javne razsvetljave in med prevračanjem obstalo na strehi. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, vozilo izvlekli na cestišče in postavili na kolesa. Poškodovanih ni bilo.

Ob 18.29 se je na območju Velikega vrha v občini Šmartno ob Paki pričela iskalna akcija pogrešanega otroka. V iskalni akciji, ki jo je vodila policija, so sodelovali gasilci PGD Šmartno ob Paki, Paška vas, Letuš in Braslovče, Vodniki reševalnih psov Skupine za iskanje pogrešanih Zahodnoštajerske regije in reševalci GRS Celje. Iskalna akcija je bila ob 18.44 prekinjanja, ker je bil otrok najden nepoškodovan.

Ob 21.51 so na Velenjski cesti v občini Žalec gasilci PGD Žalec ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem so našli mrtvo osebo.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

janez-skof-compe-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,037 seconds.