Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 18. 1. 2019 (vlomi, požar, ilegalni prehod meje…)

18. 01. 2019 13:48

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 69 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in osemnajstih z materialno škodo.

Na Koroškem so policisti dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo zasegli vozili. Enemu v Gornjem Doliču in drugemu v Javorniku.

V nadaljevanju o preostalem dogajanju.

Vlom v gradbeni zabojnik – Čeplje

V Čepljah so policisti včeraj zjutraj obravnavali vlom v zabojnik na gradbišču. Storilec je ukradel več različnih električnih kablov.

Požar – Ljubija

V Ljubiji so policisti obravnavali požar na stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval ostrešje hiše. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

Na območju Polzele so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je iz garažnih prostorov ukradel kosilnico in pnevmatike.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Šalek

V Šaleku je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško kolo.

Danes ponoči so policisti na območju Sedlarjevega opravljali nadzor državne meje s pomočjo termovizije. V zgodnjih jutranjih urah so na tem območju izsledili šest državljanov Bangladeša, ki so ilegalno vstopili v našo državo. Postopki z njimi potekajo.

Današnje sneženje na našem območju trenutno ne povzroča večjih težav v prometu. Naj pa ne bo odveč opozorilo na strpnost in previdnost v prometu.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,699 seconds.