Preminula oseba, vozilo obstalo v ograji, odkrili sod

19. 10. 2017 07:47

Včeraj so ob 8.43 na Tomšičevi cesti v Velenju, gasilci PGD Velenje, s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v katerem se je nahajala preminula oseba. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.09 se je na AC Trojane – Vransko za predorom Ločica smer Celje, zgodila prometna nesreča z udeležbo voznika tovornega in osebnega vozila, ki je obstalo v zaščitni ograji. Reševalci RP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje in CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in počistili razlite motorne tekočina.Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 18.57 so v naselju Petrovče, občina Žalec, delavci med pospravljanjem novogradnje poslovnega objekta naleteli na kovinski sod, iz katerega je iztekala neznana nevarna snov. Posredovali so poklicni gasilci PGE Celje, gasilci PGD Žalec in Levec, ki so ugotovili, da gre za približno 150 litrov mešanice naftnih derivatov. Gasilci so proti požarno zavarovali kraj dogodka, preprečili nadaljnje iztekanje, prečrpali tekočino in jo prepeljali v začasno skladiščenje v za to namenjene prostore v svoji enoti, kjer jo bo prevzel koncesionar, ki jo bo odpeljal v uničenje.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,284 seconds.