Preminula oseba, zasilni pristanek, voznica na bok

10. 10. 2017 07:44

Včeraj se je ob 8.57 v Draži vasi, občina Slovenske Konjice, v stanovanjski hiši nahajala domnevno neodzivna oseba. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so s tehničnim posegom odprli vrata in omogočili dostop reševalcem NMP Slovenjske Konjice, ki so ugotovili, da je oseba preminula.

Ob 11.04 sta na Kovaški cesti v Vitanjah trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Slovenske Konjice so dve lažje poškodovani osebi oskrbeli na kraju dogodka.

Ob 12.57 je na Velikem Rogatcu, občina Luče, zasilno pristal jadralni padalec in si pri pristanku poškodoval nogo. Posredovali so reševalci GRS Postaje Celje, ki so poškodovanega oskrbeli in predali ekipi Helikopterske nujne medicinske pomoči. S helikopterjem SV je bil prepeljan v SB Celje.

Ob 16.45 je v Blatah, občina Rečica ob Savinji, iz neznanega vzroka zagorela grmovnata površina v velikosti okoli 120 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Rečica ob Savinji, Pobrežje in Grušovlje so požar lokalizirali in pogasili.

Ob 21.02 je na Vrunčevi ulici v Celju, prišlo do prometne nesreče, kjer se je voznica osebnega avtomobila prevrnila na bok. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, s tehničnim posegom izvlekli poškodovano osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,745 seconds.