Prevrnjeni vozili pri Laškem in Šentjurju

18. 11. 2016 16:58

rp_nesreca-znak.jpgDanes so imele enote prve pomoči in gasilci na Celjskem kar dve posredovanji, kjer so se vozila udeležencev v prometu prevrnila.

Ob 10.24 se je na regionalni cesti Rimske Toplice–Hrastnik pri odcepu za Turje, občina Laško, osebno vozilo prevrnilo na streho. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci Reševalne postaje Laško so jo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje in Prostovoljnega gasilskega društva Laško so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo na cestišče in posipali cestišče z absorbentom.

Ob 15.27 se je na lokalni cesti Trnovec pri Dramljah–Primož, občina Šentjur, prevrnilo osebno vozilo. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Oskrbeli so jo reševalci Reševalne postaje Celje. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje in Prostovoljnega gasilskega društva Lokarje so zavarovali mesto nesreče, do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovani osebi, odklopili akumulator, postavili vozilo na cestišče in posipali cestišče z absorbentom.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,390 seconds.