Pri zemeljskih delih zasulo delavca v gradbeni jašek


Včeraj je nekaj pred pol deseto uro dopoldan v naselju Medlog v občini Celje osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci Poklicne gasilske enote Celje zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči, ki so v nesreči poškodovano osebo oskrbeli na kraju.

Prav tako okoli pol desetih je v naselju Bukovžlak pri Celju gorelo na smetišču. Gasilci PGE Celje so požar na površini okoli 40 kvadratnih metrov pogasili in okolico pregledali s termovizijsko kamero.

Neka po 11. uri so v ulici Šalek v Velenju gasilci PGE Velenje iz okvarjenega dvigala večstanovanjskega objekta rešili osebo.

Nekaj po poldnevu je v naselju Laze pri Velenju pri zemeljskih delih zasulo delavca v gradbeni jašek. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Šentilj pri Velenju, PGD Velenje in PGE Velenje so nudili pomoč reševalcem NMP pri iznosu in prenosu osebe do reševalnega vozila. Poškodovano osebo so reševalci NMP v nadaljnjo oskrbo prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Preberite današnje poročilo Policijske uprave Celje

Preberite tudi:

Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: elektromonter, podsekretar, finančnik, grobar, …