Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: elektromonter, podsekretar, finančnik, grobar, …


Za vas smo zbrali priložnosti zaposlitve na območju Celja z okolico ter Kozjanskega in Obsotelja. Naša skrbno izbrana ponudba zajema aktualna delovna mesta, ki so lahko vaš ključ do nove kariere.

Preverite, ali med njimi najdete tisto, kar se odlično ujema z vašimi kompetencami in poklicnimi ambicijami. Nastopite korak bližje k svoji idealni zaposlitvi in odkrijte, ali se ravno zdaj odpira priložnost, ki bo oblikovala vašo prihodnost.

IZPOSTAVLJAMO:

Iščete nove izzive, obvladate 10-prstno slepo tipkanje in imate zaključeno V. stopnjo izobrazbe? V SBC zaposlijo tri zdravstveno-administrativne sodelavce. Nudijo tudi pripravništvo srednjim medicinskim sestram/zdravstvenikom.

 

Celje z okolico – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

HESTIJA TRANS iz Celja zaposli voznika lahkega dostavnega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 7. 2024.

ŽONTA iz Celja zaposli kontrolorja tehničnih pregledov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 8. 8. 2024.

ŠUMER iz Ljubečne zaposli nastavljalca na oddelku plastike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 8. 2024.

ELEKTROSIGNAL iz Celja zaposli elektromonterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 8. 2024.

BISOL Group iz Prebolda za polni delovni čas zaposli tehnika za upravljanje in vzdrževanje strojev. Čas za prijavo je do 7. 8. 2024

 

Celje z okolico – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO OE CELJE zaposli podsekretarja v sektorju za upravljanje cest za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 7. 2024.

OBČINA VOJNIK zaposli računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 7. 2024.

ZAVOD CELEIA CELJE zaposli finančnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 7. 2024.

 

Bi tudi vi želeli oglaševati vaše delovno mesto na najbolj obiskanem spletnem časopisu v regiji? Kontakirajte nas: [email protected]

Primeri že objavljenih novic prostih delovnih mest: podjetje INEL, TQ – Systems Slovenija (FTA d.o.o.), Splošna bolnišnica Celje, Podjetje BSH/Kariera, podjetje Enikam, podjetje Sapidum, … S tem ko naročite novico, vas brezplačno dodamo v rumen okvirček na vrhu te izpostavljene novice, ki navadno doseže nekaj tisoč ogledov.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

GEKOTT iz Šmarja pri Jelšah zaposli komunalnega delavca/grobarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 8. 2024.

Modex IC iz Podplata zaposli prodajnika na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 8. 2024.

VULKANIZERSTVO VULKO iz Rogaške Slatine zaposli voznika lahkega tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 7. 2024.

BOHOR iz Rogaške Slatine zaposli picopeka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 7. 2024.

Dežela pravljic in domišljije Olimje zaposli blagajnika in muzejskega vodnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 7. 2024.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

ZDRAVSTVENI DOM ŠENTJUR zaposli logopeda za polovični delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 7. 2024.

OSNOVNA ŠOLA ROGATEC zaposli učitelja športa in jutranjega varstva za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 7. 2024.

TERME OLIMIA iz Podčetrtka zaposli pravnika za polni delovni čas.

 

 

Se vaše podjetje nahaja na območju Kozjanskega in Obsotelja? Delovna mesta lahko oglašujete tudi na našem portalu Kozjansko.info. Nekaj primerov objavljenih novic prostih delovnih mest: Terme Olimia, TQ – Systems Slovenija (FTA d.o.o.), Šolski center Šentjur, podjetje Vilkograd, podjetje Lagerhof, …

 

 

Foto: Pixaby