Povzročitelja prometnih nesreč na avtocesti hudo telesno poškodovana

04. 06. 2019 13:50

Promet na avtocestah na Celjskem sta danes ohromili dve prometni nesreči, zaradi česar so nastajali zastoji v prometu tako na avtocesti, kot tudi na stranskih cestah.

V dveh ločenih prometnih nesrečah sta se povzročitelja hudo telesno poškodovala.

Policisti PU Celje so bili ob 8.43 uri obveščeni o prvi prometni nesreči na avtocesti A1 v smeri Ljubljane pri izvozu za Šentrupert. Do nesreče je prišlo zaradi zaradi neprilagojene hitrosti 74-letnega voznika osebnega avtomobila. Prišlo je do naletnega trčenja treh osebnih avtomobilov. V prometni nesreči se je povzročitelj hudo telesno poškodoval, 5 ostalih udeležencev pa je zadobilo lažje telesne poškodbe.

Ob 9.38 uri pa so bili policisti obveščeni še o drugi prometi nesreči na avtocesti A1, prav tako smer Ljubljane, v bližini uvoza za Žalec. Tudi v tem primeru je šlo za naletno trčenje. 59-letni voznik kombiniranega vozila je brez zaviranja trčil v zadnji del tovornega vozila, ki se je počasi premikal v koloni. Povzročitelj se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Celje.

foto: Sanja Trivan FB

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 0,752 seconds.