S ceste na njivo, helikoptrsko reševanje, reševanji iz dvigala

17. 11. 2017 17:21

Včeraj so ob 16.25 gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom rešili nepoškodovano ujeto osebo iz dvigala na Šaleški cesti v Velenju.

Ob 17.41 je v Kozjem, občina Kozje, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča na njivo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj dogodka ter nudili razsvetljavo in pomoč policiji. Reševalci NMP Šmarje so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali na nadaljnje zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 7.36 se je v naselju Bevče v občini Velenje v kopalnico stanovanjske hiše zaklenila bolna oseba. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so s tehničnim posegom odprli vrata in omogočili svojcem vstop.

Ob 9.36 sta posadka helikopterja LPE in dežurna ekipa HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo s helikopterjem iz naselja Kaplja vas, občina Prebold, v Univerzitetni klinični center Maribor. Gasilci PGD Kaplja vas so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP Celje in Prebold pri prenosu obolele osebe iz reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 14.20 so na Cesti na Roglo v Zrečah gasilci PGD Zreče iz pokvarjenega dvigala stanovanjskega objekta s tehničnim posegom rešili ujeto osebo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 2,339 seconds.