Smrt pod traktorjem (dopolnjeno)

23. 05. 2017 23:03

V poznopopoldanskih urah je pri Šoštanju prišlo do tragične nesreče traktorja z nakladalko, ki je pod sabo pokopal osebo, ki se je vozila kot sopotnik.

Ob 18.27 je v Lokovici v občini Šoštanj prišlo do nesreče traktorja z nakladalko, ki se je prevrnil z voznikom in sopotnikom. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom rešili izpod traktorja ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oživljanju osebe in odklopili akumulator. Sopotnik je umrl na kraju nesreče.

Dodano naknadno

42-letni traktorist je včeraj popoldne s kmetijskim traktorjem in nakladalko nalagal seno na travniku v bližini stanovanjske hiše. V levem delu kabine je na originalnem traktorskem sedežu sedel 20-letni sopotnik. Na strmem delu travnika se je traktor z nakladalko prevrnil na levi bok. Sopotnik je padel iz kabine in obležal pod njo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Ogled kraja nesreče je ob prisotnosti državne tožilke in preiskovalne sodnice, opravila ogledna skupina sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Preiskava tragičnega
dogodka še ni zaključena.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,704 seconds.