Ste videli prometno nesrečo v Tremerjah? Policija prosi za informacije


Policijska uprava Celje poziva očividce prometne nesreče, ki se je danes zgodaj zjutraj zgodila v Tremerjah, na glavni cesti Celje – Laško. Povzročitelj je s kraja nesreče pobegnil.

Prometno nesrečo v Tremerjah je okoli 5.40 ure povzročil neznani voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja in je na ravnem delu vozišča, malo naprej od nadvoza Tremerje, pred levim nepreglednim ovinkom, prehiteval neznano tovorno vozilo. V istem trenutku je iz smeri Laškega pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila Opel Astra, ki se je z umikanjem v desno in močnim zaviranjem sicer izognil trčenju z neznanim voznikom, je pa pri tem oplazil odbojno ograjo. Vanj je nato trčila še voznica osebnega vozila znamke VW Passat, ki je vozila za njim. Neznani voznik, ki je nepravilno prehiteval, je brez ustavljanja odpeljal naprej v smeri Laškega, so sporočili s PU Celje.

Policisti neznanega voznika pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokliče na številko 113. Prav tako pa za informacije prosijo voznika tovornega vozila, ki ga je neznani voznik prehiteval in morebitne druge udeležence, ki so videli prometno nesrečo.