Torek zaznamovali trki (foto)

23. 05. 2017 09:48

Včeraj je bilo nekaj več dela za reševalce in gasilce kot sicer, saj so se po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje na Celjskem samo popoldan odpravili na tri prizorišča prometnih nesreč in enega požara.

Ob 14.49 sta na Tovarniški cesti v Celju trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje in reševalci NMP Celje, ki so eno osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

foto: PGD Laško
foto: PGD Laško

Ob 16.14 sta na cesti Rimske Toplice – Hrastnik v občini Laško trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali in požarno varovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulatorja in posipali razlite motorne tekočine po cestišču. Reševalci NMP Laško so oskrbeli tri poškodovane osebe in dva poškodovana odpeljali v SB Celje.

Ob 16.31 so na avtocesti pri cestninski postaji Vransko v smeri Celja v občin Vransko trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje in CZR Domžale so zavarovali kraj, rešili eno osebo iz vozila, odklopili akumulatorje in posipali razlite motorne tekočine.

Ob 21.49 je zagorel lesen objekt – vikend v Letušu, občina Braslovče. Posredovali so gasilci PGD Letuš in Braslovče. Gasilci so obvarovali sosednji objekt – stanovanjsko hišo, katera je imela le delno poškodovano fasado medtem ko je lesen vikend pogorel v celoti.

*foto: PGD Laško

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 2,801 seconds.