Tragična nesreča: 65-letnik do smrti zbil 6-letno deklico

06. 02. 2021 14:25

Danes okoli 10.30 ure se je izven naselja Nova Cerkev zgodila tragična prometna nesreča v kateri je umrla 6 letna deklica.

Kot so sporočili s PU Celje je izven naselja Socka, umrla šestletna deklica, ki je na preglednem delu s stranske ceste stekla na glavno cesto. Vanjo je trčil 65-letni voznik osebnega vozila, ki ni vozil s takšno hitrostjo, da bi vozilo lahko ustavil pred oviro, ki bi jo glede na potek in tehnične lastnosti ceste lahko pričakoval. Deklica je zaradi izredno hudih poškodb umrla na kraju nesreče.

65-letnega povzročitelja prometne nesreče bodo policist kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Vse udeležence cestnega prometa policisti še enkrat opozarjajo, da je vsaka prometna nesreča s hudimi in nasploh z najhujšimi posledicami dogodek, ki trajnostno poseže v življenje družin žrtev in tudi povzročiteljev, zato naj bodo v prometu zbrani, previdni, strpni, naj poskušajo predvidevati možne situacije in naj spoštujejo cestno prometne predpise.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,792 seconds.