Trčenje na Mariborski in pri nadomestnem mostu proti Velenju; neuspešno oživljanje

12. 01. 2018 10:12

Včeraj sta ob 19.39 na Mariborski cesti v Celju trčili dve osebni in kombinirano vozilo.

Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali in osvetlili kraj, odklopili akumulatorje, nudili pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev NMP Celje ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v SB Celje, vozila so uničena.

Ob 21.36 sta na regionalni cesti Arja vas-Velenje v Vinski Gori, občina Velenje, trčili dve osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, osvetlili kraj nesreče ter počistili cestišče. Eno osebo so reševalci NMP Velenje prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Danes je ob 12.21 posredoval policijski helikopter z ekipo HNMP Maribor na letališču Slovenske Konjice v naselju Žiče, od koder je prepeljal poškodovano osebo v UKC Maribor. Kraj pristanka helikopterja so zavarovali domači gasilci PGD Žiče in pomagali reševalcem NMP Slovenske Konjice pri prenosu osebe iz reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 13.31 so v naselju Žiče, v občini Slovenske Konjice, posredovali gasilci PGD Žiče, kjer so z avtomatskim defibrilatorjem nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice pri oživljanju krajana. Kljub hitri intervenciji gasilcev in reševalcev je bilo oživljanje žal neuspešno.

Preberite aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 0,491 seconds.