Trčenje s tovornim vlakom, trojni nalet

23. 10. 2019 22:00

trcenje_vlak_lasko_2019_oktoberOb 6.47 sta na železniškem prehodu v kraju Marija Gradec, občina Laško, trčila tovorni vlak in osebno vozilo. Posredovali smo gasilci PGE Celje in PGD Laško. Gasilci smo zavarovali kraj dogodka, razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, zahtevali izklop elektrike na progi, usmerjali promet, pregledali širšo okolico, s tehničnim posegom odstranili poškodovano proti hrupno zaščito ter osebno vozilo s proge na cestišče in z absorpcijskim sredstvom posipali razlite motorne tekočine. Obveščene in sodelovale so vse pristojne službe. Poškodovanih ni bilo, saj je voznik pred trkom zapustil vozilo.

Ob 14.24 je na Aškerčevi ulici v Celju prišlo do naleta treh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Ob 17.48 so v Gabrovniku, občina Slovenske Konjice, gasilci PGD Slovenske Konjice nudili prvo pomoč oboleli osebi do prihoda reševalcev NMP Slovenske Konjice.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

*foto: Gasilska enota Laško

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,879 seconds.