Trčenje z avtobusom na avtocesti, trije poškodovani na regionalki, padec motorista na avtocesti

112,

Včeraj sta nekaj po 8. uri zjutraj na avtocesti pred staro cestninsko postajo Vransko trčila avtobus in osebno vozilo. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci Poklicne gasilske enote Celje zavarovali kraj dogodka do prihoda policije in zaposlenih pri DARS. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Nekaj po 13. uri sta na cesti Arja vas–Velenje v bližini naselja Črnova v občini Velenje trčili osebni vozili. Gasilci PGE Velenje in Prostovoljnega gasilskega društva Velenje so zavarovali kraj dogodka, v nesreči poškodovanim osebam nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči, reševalcem nudili pomoč pri prenosu ponesrečencev do reševalnega vozila, odklopili akumulator, očistili po vozišču razlite motorne tekočine in nudili pomoč
delavcem cestnega podjetja pri čiščenju cestišča. V nesreči so bile poškodovane tri osebe, ki so jih v nadaljnjo oskrbo v bolnišnico prepeljali reševalci NMP.

Nekaj pred 16. uro se je na avtocesti med priključkoma Celje – zahod in Celje – center pri padcu poškodoval motorist. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odstranili motor z vozišča in nudili prvo pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP.

Preberite tudi:

V SB Celje odpirajo nov oddelek za kardiokirurgijo in k sodelovanju vabijo medicinske sestre