Trčenji in ogenj

25. 11. 2017 09:00

Včeraj sta ob 12.01 v naselju Skorno, občina Šmartno ob Pak, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče in očistili cestišče razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč reševalcem NMP Velenje, ki so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in eno osebo prepeljali v SB Celje.

Ob 13.58 je v naselju Studence, občina Žalec, voznik z osebnim vozilom trčil v odbojno ograjo. Gasilci PGE Celje, PGD Velenje in PGD Žalec so kraj nesreče zavarovali, odklopili akumulator, očistili cestišče in vozilo postavili nazaj na cestišče.

Ob 19.14 je v Kresnikah, občina Štore, tlel tram ob kovinskem dimniku. Posredovali so gasilci PGD Štore in PGD Prožinska vas, ki so razkrili del strehe, pogasili tleč tram, pregledali objekt ter s folijo zasilno prekrili streho.

Ob 19.23 je na Miklošičevi ulici v Celju zagorel papir v pisarni v večstanovanjskem objektu. Ogenj je pričela gasiti prisebna občanka. Gasilci PGE Celje in PGD Celje Gaberje so požar dokončno pogasili, iznesli tleči material ter prezračili in s termokamero pregledali prostore. Zaradi vdihavanja dima so reševalci NMP Celje eno osebo prepeljali v celjsko bolnišnico.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 6,124 seconds.