Eno vozilo v jarek, drugo zajel ogenj

14. 05. 2019 21:22

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 21.30 v naselju Stopče, občina Šentjur, osebno vozilo zapeljalo v jarek. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, cestišče očistili z vpojnimi sredstvi in iz osebnega vozila s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli.

Danes sta ob 10.03 sta na Levstikovi ulici v Celju trčili osebni vozili. Celjski poklicni gasilci so zavarovali kraj dogodka, usmerjali promet do prihoda policije ter odklopili akumulatorja na vozilih. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan.

Ob 10.08 je v Robovi ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Še pred prihodom gasilcev na kraj so z gašenjem pričeli občani. Gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno pa so požar, ki je vozilo uničil, pogasili.

Ob 10.11 sta v Lipoglavu v občini Slovenske Konjice trčili osebni vozili. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP, posipali razlite motorne tekočine in odklopili akumulatorja. Reševalci NMP Slovenske Konjice so dve osebe oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,865 seconds.