Trčila tovornjaka, gorelo v vulkanizerstvu (dopolnjeno)

14. 06. 2019 07:57

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 8.58 na avtocesti Celje–Ljubljana v tunelu Jasovnik trčili tovorni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje in CZR Domžale, ki so zavarovali in pregledali kraj dogodka ter nevtralizirali in odstranili izlite nevarne tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 13.59 so v Popovičevi ulici v Celju gasilci PGE Celje počistili razlito motorno olje na cestišču v dolžini okoli 100 metrov.

Ob 14.10 je na Nadvozni cesti v Trnovljah pri Celju, občina Celju, v avtodelavnici in vulkanizerstvu zagorelo osebno vozilo. Ogenj se je razširil po vsej delavnici in zajel celotno ostrešje. Gasilci PGE Celje, PGD Trnovlje, Ljubečna in Ostrožno so požar omejili in pogasili ter preprečili, da bi se požar razširil na gostinski in stanovanjski del stavbe.

Dodano naknadno

Do požara je prišlo, ko je lastnik vozila v delavnici varil dno vozila, pri čemer je vozilo zagorelo Požar se je razširil po delavnici in jo uničil. Ogenj se je kljub hitremu gašenju razširil na celoten objekt, v katerem je gostinski lokal in stanovanjski prostori ter objekt v celoti uničil. Po prvih nestrokovnih ocenah škodo ocenjujejo na okoli 400.000 €.

Ob 16.33 je v naselju Pesje, občina Velenje, podrto drevo ogrožalo cestni promet. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so drevo odstranili in sprostili promet.

Preberite današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,968 seconds.