Trikrat goreče saje, trčenje kombija z voziloma, našli mrtvo osebo, posredovanje z avtolestvijo

16. 01. 2020 08:33

rp_112logo.jpgOb 13.18 sta v Dolenji vasi v občini Prebold trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem ter policiji. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 14.16 sta Na zelenici v Preboldu gasilca PGD Prebold-Dolenja vas-Marija Reka ob prisotnosti policije in svojcev s tehničnim posegom odprla vrata v stanovanje, v katerem so našli mrtvo osebo.

Ob 15.24 so se na Poti na Brod v Radečah vnele saje v dimniku večstanovanjske hiše. Gasilci PGD Radeče in Jagnjenica so odstranili drva iz peči, očistili peč in dimniško tuljavo ter pregledali okolico dimnika. Prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 15.27 so na obvoznici v Šentjurju trčila kombinirano in osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem ter policiji. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah, Šentjur in Celje so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in eno prepeljali v SB Celje.

Ob 18.15 so se na Teharjah v občini Celje vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so dimnik pregledali in prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Ob 19.27 so se v Cerovcu pri Šmarju v občini Šmarje pri Jelšah, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Posredovali so gasilci PGD Šmarje pri Jelšah.

Ob 22.16 so v Latkovi vasi, občina Prebold, gasilci PGD Žalec s pomočjo avtolestve, prenesli osebo preko balkona iz stanovanja do reševalnega vozila.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,837 seconds.