Trka na avtocesti, večja količina olja na cestišču

112,

Včeraj so ob 3.20 na Starovaški ulici v Šempetru v Savinjski dolini, občina Žalec, gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini nudili pomoč reševalcem NMP Celje.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje sta ob 10.44 na avtocesti Celje–Ljubljana, občina Braslovče, trčila kombinirano in tovorno vozilo. Gasilci PGE Celje so kraj zavarovali, odklopili akumulatorja in vozišče posuli z vpojnimi sredstvi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 10.48 sta na avtocesti Celje–Ljubljana, občina Braslovče, trčili kombinirani vozili. Gasilci PGE Celje so kraj zavarovali, odklopili akumulatorja in z vpojnimi sredstvi posuli vozišče. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 20.00 se je na Rudniški cesti v Zrečah po vozišču razlila večja količina hidravličnega olja. Gasilci PGD Zreče so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, razlito olje na dolžini okoli 750 metrov posuli z absorbentom in očistili vozišče.

Ob 21.04 so v naselju Šempeter v Savinjski dolini, občina Žalec, zagorele saje v dimniku gostinskega objekta. Gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini in Žalec so nadzorovali izgorevanje saj, pregledali dimnik in okolico s termovizijsko kamero.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje