Trojno trčenje; otrok ostal ukleščen med igrala

26. 09. 2017 11:11

Sinoči so ob 21.45 v Dobojski ulici v Celju gasilci PGE Celje v prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, kjer se je nahajala onemogla oseba ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu le te do reševalnega vozila. Reševalci so jo prepeljali v SB Celje.

Danes je ob 6.19 na regionalni cesti Mestinje-Šmarje pri Jelšah prišlo do trčenja treh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah, ki so zavarovali kraj nezgode,odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč vlečni službi pri nalaganju vozil. Poškodovanih ni bilo.

Ob 7.34 je na regionalni cesti Podplat-Pečica občina Rogaška Slatina prišlo do izlitja goriva iz tovornega vozila v dolžini 100 metrov. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj in z absorbentom posuli cestišče. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 08.22 se je V Aškerčevi ulici, občina Celje, otrok v vrtcu pri igri ukleščil med igrala. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom otroka rešili. Otrok je bil pregledan s strani NMP Celje, vendar ni bil poškodovan.

Povezava k današnjemu poročilu Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 3,303 seconds.