V zadnjem dnevu predvsem manjša posredovanja

10. 11. 2017 09:39

Včeraj so ob 10.04 na Zoisovi cesti v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in omogočili reševalcem RP Celje dostop do obolele osebe. Reševalci so ji nudili prvo pomoč in jo prepeljali v SB Celje.

Ob 11.50 so gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja na Zelenici v Celju in omogočili vstop reševalcem RP Celje, ki so oboleli osebi nudili prvo pomoč in jo prepeljali v SB Celje.

Ob 12.10 je v Breznu občina Laško prišlo do onesnaženja potoka Ničnica. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so opravili ogled kraja dogodka in postavili pivnike. Policija je odvzela vzorce vode za analizo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.05 so v Dreveniku, občina Rogaška Slatina, gasilci PGD Kostrivnica razžagali in odstranili podrto drevo.

Ob 16.21 je pri Osnovni šoli Rogatec, občina Rogatec, gorela uta. Občan je požar pogasil. Gasilci PGD Rogatec so objekt preventivno dokončno pogasili.

Danes je ob 0.08 je na Liptovski ulici v Slovenskih Konjicah zagorelo v strojnici ročne avtopralnice. Gasilci PGD Slovenske Konjice so požar, ki je zajel zabojnik v velikosti 18 kvadratnih metrov, pogasili, zaprli dovod plina in elektrike, prostore prezračili in pregledali s termo kamero.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,914 seconds.