V Žalcu vozilo v otroka, pri Šmarju trčenje s kolesarjem

09. 04. 2018 19:56

rp_112logo.jpgOb 6.06 je v Črnovi, občina Velenje, zagorela dovodna električna omarica na stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Vinska Gora, ki so z gasilnikom pogasili začetni požar in s termo kamero pregledali inštalacijo ter objekt. Sanacijo na poškodovani omarici bo izvedel dežurni Elektra Celje.

Ob 13.50 so v kraju Dobriša vas, občina Žalec, gasilci PGD Dobriša vas – Petrovče iz kletnih prostorov stanovanjske hiše izčrpali okoli 30 kubičnih metrov vode.

Ob 16.13 je na Šlandrovem trgu v Žalcu osebno vozilo trčilo v otroka. Reševalci NMP Žalec in Celje so poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 16.58 sta v Šentvidu pri Grobelnem v občini Šmarje pri Jelšah trčila kolesar in osebno vozilo. Posredovali so reševalci NMP Šmarje pri Jelšah, ki so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Okoli 18.12 se je v Podlogu pod Bohorjem v občini Šentjur pri spravilu hlodovine poškodval občan. Prvo pomoč so mu nudili domači. Reševalci NMP Šentjur in Celje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 18.19 je na Bežigrajski cesti v Celju na parkirišču prišlo do začetnega požara v notranjosti osebnega vozila. Pred prihodom gasilcev je ogenj ugasnil. Gasilci PGE Celje in PGD Celje-Gaberje so odprli vrata vozila in pogasili požar.

Ob 18.53 so v Maistrovi ulici v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom skozi okno vstopili v stanovanje in odprli vhodna vrata v katerem se je nahajala onemogla oseba. Reševalci NMP Celje so osebo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje, ki povzema dogodke zadnjega vikenda (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,913 seconds.