Včeraj več trčenj

112,

Včeraj so okoli pol devetih dopoldan v naselju Prekopa pri Vranskem gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Prekopa nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri prenosu obolele osebe.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje sta nekaj pred 11. uro na Cesti Lole Ribarja v Šoštanju trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Velenje so zavarovali kraj dogodka in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Nekaj po poldnevu je na Kidričevi cesti v Velenju osebno vozilo trčilo v obcestni robnik in poškodovalo podvozje vozila, pri čemer so pričele iztekati motorne tekočine. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč avto vleki pri nalaganju vozila. Poškodovanih ni bilo.

Nekaj pred 15. uro sta na Špeglovi ulici v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Velenje so zavarovali kraj dogodka in nevtralizirali razlite motorne tekočine na cestišču. Poškodovanih ni bilo.

Ob pol štirih popoldan sta na parkirišču ob Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Celje. Poškodovano osebo so prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Preberite tudi: