Večje število prometnih nesreč na območju celjskega (foto)


V zadnjih dneh smo bili priča kar nekaj prometnih nesreč v Celju in okolici, ki so za seboj pustile poškodovane ljudi in precej zvite pločevine.

Včeraj ob devetih zjutraj je prišlo do naleta dveh vozil v križišču Mariborske in Kidričeve ceste v Celju. Dve osebi sta ostali ukleščeni v avtomobilu, od koder so jih rešili poklicni gasilci PGE Celje. Prepeljani sta bili v celjsko bolnišnico. Posledice trčenja so vidne s fotografij.

Danes ob dveh ponoči je na Trnoveljski cesti v Celju osebno vozilo zapeljalo s cestišča v jarek. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, preprečili iztekanje motornih tekočin in izvlekli poškodovano vozilo na cestišče. V nesreči ni bila nobena oseba telesno poškodovana.

Le uro kasneje pa je  v Veliki Pirešici, občina Žalec, osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili prvo pomoč dvem poškodovanim osebam, izvlekli vozilo na cesto in odklopili akumulator. Reševali NMP Celje so dve poškodovani osebi odpeljali v bolnico Celje.

vir: sos112, foto: PGE Celje