Verižno trčenje na AC (dopolnjeno), nesreča s skirojem, delovna nesreča

26. 05. 2020 07:56

Včeraj se je ob 13.47 v Škalah v občini Velenje na osebo prevrnil delovni stroj. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj, podstavili lovilno posodo zaradi iztekajočega hidravličnega olja in odklopili akumulator. Reševalci NMP Velenje so poškodovanega na kraju oskrbeli, svojci pa so ga odpeljali v SB Slovenj Gradec.

Ob 15.57 je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor iz SB Celje v UKC Ljubljana prepeljal obolelo osebo.

Ob 16.16 je na avtocesti med Celjem – zahod in Celjem – center v občini Celje verižno trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali in požarno varovali kraj, nudili prvo pomoč poškodovanim, nudili pomoč reševalcem NMP, posipali razlite motorne tekočine in odklopili akumulatorje. Reševalci NMP Celje so tri poškodovane osebe odpeljali v SB Celje.

Dodano naknadno

Prometno nesrečo je povzročila 53-letna voznica osebnega vozila, ki hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, kjer potekajo cestna dela in je na levem prometnem pasu trčila v stoječe vozilo 43-letne voznice. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še na desni vozni pas, kjer je trčilo še v stoječe vozilo 44-letnega voznika. V trčenju se je 53-letna voznica, lažje poškodovala. Lažje sta bila poškodovana tudi sopotnika v vozilu 44-letnega voznika, stara 73 in 79 let. 53-letni voznici so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 17.40 si je v Velenju v adrenalinskem parku pri padcu s skirojem občan poškodoval roko. Reševalci NMP Velenje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v ZD Velenje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje

Sodelujte v anonimni anketi o tem, kako ste sami (pre)živeli kaoronavirus:

Create your own user feedback survey

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,944 seconds.