Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 26. 5. 2020 (podrobnosti o verižnem trčenju na AC)

26. 05. 2020 09:23

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 255 občanov. 70 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

Včeraj, okoli 16. ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med izvozoma Lopata in Celje – center, v smeri proti Mariboru. V prometni nesreči so bila udeležena tri osebna vozila. Prometno nesrečo je povzročila 53-letna voznica osebnega vozila, ki hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, kjer potekajo cestna dela in je na levem prometnem pasu trčila v stoječe vozilo 43-letne voznice. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še na desni vozni pas, kjer je trčilo še v stoječe vozilo 44-letnega voznika. V trčenju se je 53-letna voznica, lažje poškodovala. Lažje sta bila poškodovana tudi sopotnika v vozilu 44-letnega voznika, stara 73 in 79 let. 53-letni voznici so izdali plačilni nalog.

V večernih urah so v Slovenskih Konjicah zasegli neregistrirano osebno vozilo na katerem so bil nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznik je vozil, kljub ukrepu odvzema vozniškega dovoljenja.

Na Ljubečni so včeraj zasegli neregistrirano kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

V Vuzenici so sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta

V Žalcu je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem sprednjih desnih vrat je lastnici povzročil za dobrih 500 € škode.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 2,570 seconds.