Vonj po plinu v trgovini, pomoč onemoglima osebama

22. 10. 2018 14:33

rp_112logo.jpgOb 7.35 se je na Kovaški cesti v občini Zreče v trgovini širil vonj po plinu. Posredovali so gasilci PGD Zreče. Izmerili so koncentracijo plina in ugotovili, da je plin uhajal zaradi napake na napeljavi. Zaprli so ventil, prezračili prostore in obvestili servisno službo za vzdrževanje plinske napeljave.

Ob 8.13 so na Cesti na Roglo v občini Zreče gasilci PGD Zreče nudili pomoč onemogli osebi in jo dvignili s tal nazaj v posteljo.

Ob 15.34 sta na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli po razlitih motornih tekočinah z vpojnim sredstvom in cestišče očistili. Poškodovanih ni bilo.

Ob 16.57 so na Stari cesti v Celju zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno, ki so varovali objekt dokler saje niso dogorele, prezračili prostore in preventivno pregledali okolico s termovizijsko kamero. Škoda ni nastala.

Ob 17.02 so v ulici Na zelenici Celje gasilci PGE Celje ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili reševalcem NMP Celje do onemogle osebe.

Preberite tudi današnje poročilo Polijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,877 seconds.