Vozilo na streho, iz vozila odrešili osebi, goreli filtri na stroju

30. 05. 2019 09:02

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 20.14 v Zagradu pri Celju osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, posuli razlite motorne tekočine, razsvetljevali kraj nesreče in nudili pomoč delavcu vlečne službe postaviti vozilo nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so reševalci NMP prepeljali v SB Celje.

Ob 21.00 se je v Arji vasi, občina Žalec, zgodila prometna nesreča. Gasilci PGE Celje in PGD Arja vas so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, s tehničnim posegom rešili poškodovani osebi iz vozila, posuli razlite motorne tekočine, razsvetljevali kraj nesreče in nudili pomoč delavcu vlečne službe izvleči vozilo nazaj na vozišče. V nesreči poškodovani osebi so prepeljali v SB Celje.

Danes so ob 10.53 v podjetju na Cesti v Celje v Ljubečni, občina Celje, zagoreli filtri na stroju za peskanje. Gasilci PGE Celje in PGD Ljubečna so požar lokalizirali, pogasili ter preventivno pregledali in prezračili prostor. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,828 seconds.