Vozilo s ceste, goreče vozilo, gozdni požar

25. 10. 2019 14:50

rp_112logo-300x300.jpgOb 9.49 je v kraju Bukovžlak, občina Celje, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, zaprli cesto, izvedli prehodnost transportne poti za prenos poškodovanega, nudili reševalcem NMP pomoč pri transportu, odklopili akumulatorja in z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 11.26 je na pokopališču v kraju Dramlje v občini Šentjur osebo obšla slabost in je padla po tleh. Posredovali so gasilci PGD Dramlje, ki so nudili pomoč pri oskrbi obolele osebe reševalcem NMP Celje.

Ob 12.24 je v kraju Stranje, Šmarje pri Jelšah zagorelo osebno vozilo, požar ki je vozilo uničil so pogasilci gasilci PGD Šmarje pri Jelšah in Mestinje.

Ob 13.02 je v kraju Irje, občina Rogaška Slatina, v gozdu gorela podrast in drevo. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina Slatina, ki so požar v velikosti 20 kvadratnih metrov pogasili ter pregledali s termokamero.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,153 seconds.