Zabil se je v semafor; delavec padel z garaže; pri Bukovžlaku šest poškodovanih (dopolnjeno)

22. 05. 2016 13:38

112logoOb 5. uri zjutraj je na Aškerčevi ulici, občina Celje, pri avtobusi postaji, voznik osebnega vozila iz neznanega razloga čelno trčil v steber semaforiziranega križišča. Reševalci Reševalne postaje Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in posipali cestišče z vpojnimi sredstvi.

Ob 11. uri sta na cesti v Bukovžlaku v občini Celje trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, kateri so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili dve osebi iz zvite pločevine, odklopili akumulatorja, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, očistili vozišče ter nudili pomoč reševalcem. V prometni nesreči se je ena oseba huje telesno poškodovala, pet oseb pa lažje.

82-letni voznik osebnega  vozila,  ki  je  vozil  iz  smeri Slanc proti Bukovžlaku, je v križišču  zaprl  pot  voznici osebnega vozila, ki je pravilno pripeljala iz smeri Celja. V prometni nesreči sta se huje poškodovala 82-letni povzročitelj in njegova 78-letna  sopotnica. 37-letna voznica  osebnega vozila in njeni trije sopotniki so se v prometni nesreči lažje poškodovali.

Včeraj je nekaj po poldnevu v Ulici frankolovskih žrtev, občina Celje, pri obnovi garaže padel delavec z višine približno tri metre in si poškodoval glavo. Posredovali so reševalci NMP Celje, ki so delavca oskrbeli in ga prepeljali v SB Celje.

dan-ljubezni-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
199 queries in 2,063 seconds.