Zagorel nadstrešek, pogin rib, trk na istem mestu kot že dan prej, padec motorista

112,

Včeraj zjutraj je nekaj po 6. uri v  podjetju na Oblakovi ulici v Celju zagorel nadstrešek. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci Poklicne gasilske enote Celje in Prostovoljnega gasilskega društva Celje-Gaberje zavarovali kraj dogodka in pogasili požar, ki je zajel okoli 10 kvadratnih metrov strehe.

Ob 8.38 so v Čopovi ulici v Celju gasilci PGE Celje nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri prenosu obolele osebe.

Ob 14.41 so v potoku Slomščica pri naselju Lutrje v občini Šentjur opazili pogin rib. Na kraj so bile napotene ustrezne službe. Gasilci PGE Celje so pregledali potok in vanj nastavili pivnike.

Ob 17.25 sta na Halarjevem bregu v občini Šmarje pri Jelšah trčili osebni vozili. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite motorne tekočine in pomagali pri nalaganju poškodovanih vozil. Reševalci nujne medicinske pomoči so tri osebe oskrbeli na kraju eno pa prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

V soboto je praktično na istem mestu prav tako prišlo do prometne nesreče

Ob 18.57 je na cesti Zreče–Gorenje pri Zrečah padel motorist. Gasilci PGD Zreče so s tehničnim posegom motorista in motorno kolo prenesli do cestišča, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanega, osvetljevali kraj dogodka in nevtralizirali iztekle motorne tekočine.