Zaklenjena otroka v avtu, poškodovani sankači

18. 12. 2017 16:43

Ob 8.04 sta se v Kersnikovi ulici v Celju v osebno vozilo zaklenila dva otroka. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so s tehničnim posegom odprli vozilo in rešili otroka.

Ob 9.26 so v Lepi Njivi v Mozirju zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Mozirje so pogasili požar, očistili dimnik in prepovedali nadaljnje kurjenje.

Okoli 14.07 so se na Rogli v občini Zreče pri vožnji s sankami poškodovale tri osebe. Prvo pomoč so jim nudili prisotni na kraju. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovane oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 15.44 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje v katerem se je nahajala obolela oseba. Reševalci NMP Velenje so osebo odpeljali na v bolnišnico.

Ob 19.03 sta na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Reševalci NMP Celje so poškodovani osebi oskrbeli na kraju dogodka in ju prepeljali na zdravljenje v Celjsko bolnišnico.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,609 seconds.