Čarobni Večer filmske glasbe na Starem Gradu


V ponedeljek 21. avgusta se je Stari Grad nad Celjem spremenil v pravi glasbeno- plesni raj. Klub študentov občine Celje je s pomočjo ustvarjalcev Muzikala Veronika Deseniška obiskovalce popeljal skozi čarobno zgodbo filmske glasbe.

Pod sojem žarometov so na Večeru filmske glasbe zasijali odlični izvajalci, ki so poslušalce odpeljali v najznamenitejše filme polpretekle zgodovine.

vecer-filmske-glasbe-omar-naber-in-tanja-ravljenVečer je s filmsko uverturo otvoril revijski orkester pod vodstvom skladatelja Leona Firšta, ki se lahko pohvali z neverjetnim uspehom njegovega muzikala Veronika Deseniška. Nato sta nastopila še letošnji predstavnik Slovenije na Evroviziji, pevec Omar Naber, in izjemna vokalistka Tanja Ravljen, ki sta na odru pričarala pravo romantično vzdušje. Tudi plesa ni manjkalo, za kar so poskrbeli plesalci plesne šole TBA.

Večer filmske glasbe je s pomočjo izjemnih vokalov in glasbenih ustvarjalcev obiskovalce popeljal na Holywoodske odre velikih filmskih uspešnic.

Prisluhnili so lahko skladbam Moon River iz filmske klasike Zajtrk pri Tiffany, Can you feel the love tonight iz Disneyjeve uspešnice Levji kralj, My heart will go on iz filma Titanik, Summer nights iz muzikla Briljantina, I’ve had the time of my life iz plesnega prvenca Umazani ples ter mnogim drugim.

Popolnoma razprodan grad in navdušenost navzočih je dokaz, da so celjski študentje ponovno organizirali nepozaben večer, poln petja in plesa.

vecer-filmske-glasbe-kolaz

grobelnofest-polsi-klik