Miklavž obiskal Citycenter Celje 2023 (foto)


Sinočnji večer je bil v nakupovalnem središču Citycenter Celje prežet s čarobnostjo in radostjo, saj je otroke skupaj s svojo angelsko družbo prišel obdarovat sveti Miklavž. Dogodek je privabil množico obiskovalcev, ki je bila navdušena nad prihodom dobrega moža.

Obisk Miklavža je bil del posebnega prazničnega programa, ki ga je pripravil Citycenter Celje, da bi polepšal praznično vzdušje in razveselil svoje obiskovalce. Številni starši so tako pripeljali svoje otroke, da bi srečali dobrega moža in njegove zveste spremljevalce.

Otroci so s svojimi radovednimi očmi in širokimi nasmehi nestrpno pričakovali svoj trenutek z Miklavžem. Sprva jih je zabaval Čarodej Toni, nato pa se je v nakupovalnem centru ob spremljavi angelov in parkljev pojavil Miklavž, katoliški svetnik iz 3. stoletja.

Dobri mož je pristopil k otrokom, jih vprašal po njihovem vedenju, in jim nato ob darilu izročil tudi nekaj spodbudnih besed. Obiskovalci so bili navdušeni nad organizacijo dogodka in čarobno atmosfero, ki jo je Miklavž ustvaril.

Obiskovalec Martin, ki je na Miklavžovanje pripeljal svojega sina je dejal: ”Obisk Miklavža je bil en res lep trenutek za mojega sina. Navdušen je nad darilom in vsemi temi lučkami.”

Citycenter Celje se je tako ponovno izkazal kot središče prazničnega veselja in družinske zabave. Otroci so zapustili center z nasmehom na obrazu, polni lepih spominov, ki jih bodo nosili s seboj vse do naslednjega prazničnega obdobja.

Fotogalerija: David Valant