Vabimo na koncert zasedbe Janus Ensemble v Celje – vstopnice 50% ceneje


ensemble-naslovnaCelju se ponovno obeta izjemen dogodek klasične glasbe. V okviru koncertov turneje Arhitexture bodo v torek, 18.11.2014 ob 20:00 v koncertni dvorani GŠ Celje (Slomškov trg 10) nastopili mladi glasbeniki skupine Janus Ensemble. Predstavili bodo istoimensko zgoščenko s skladbami slovenskega skladatelja Matije Krečiča.

Janus Ensemble sestavljajo vrhunski mladi umetniki, izkušeni solistični in komorni glasbeniki; violinista Nejc Avbelj in Elisabeth Wöhrer, violist Klemen Bračko, violončelist Zoran Bičanin, kontrabasist Miha Firšt in pianist Davorin Mori, vodi pa ga slovenski skladatelj in violinist Matija Krečič.

Na novembrski slovensko-avstrijski turneji Janus Ensemble predstavlja izid albuma Architexture, na katerem je predstavljen skladateljski opus umetniškega vodje Matije Krečiča, ki kot violinist sodeluje z Magnificom, Galom Gjurinom, Mladimi Ljubljanskimi Solisti, Terrafolkom in Simboličnim orkestrom, priredbe pa je pisal za, poleg že omenjenih, tudi Siddharto in več oddaj na RTV Slovenija. Nazadnje se je kot aranžer podpisal tudi pod Magnificovo glasbo za film »Montevideo, vidimo se!«.  Je soustanovitelj glasbene založbe Janus Atelier.

Tekom turneje Architexture zasedba v vsakem mestu k sodelovanju povabi tudi perspektivnega lokalnega mladega glasbenika. V Celju bo kot gost na koncertu nastopil uspešni dijak umetniške gimnazije, klarinetist Filip Brezovšek.

Vstopnina: redna cena 10€, otroci, dijaki, študentje, upokojenci 5€

esenble-tekst

S CELJE.INFO NA KONCERT JANUS ENSEMBLE 50% CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si 24 vstopnic ponujamo po polovični ceni od redne cene, torej za 5 €.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

polsi-ensemble-klik