Najveličastnejši muzikal Veronika Deseniška se vrača na najveličastnejše slovensko odprto prizorišče


0001veronika_plakatV okviru festivala Celjski grad 2018 se na najveličastnejše slovensko odprto prizorišče Stari grad Celje, s svojo jubilejno 20. predstavo v že tretji sezoni, vrača najveličastnejši muzikal Veronika Deseniška.

!!! naknadno obvestilo organizatorja: Predstava muzikala Veronika Deseniška v sklopu Festivala Celjski grad, ki je bila načrtovana za 30. junija ob 21. uri, bo zaradi slabe vremenske napovedi izvedena na nadomestni termin in sicer v sredo, 4. julija ob 21. uri na Starem gradu Celje. !!!

Na Starem gradu bosta na sporedu dve uprizoritvi. Prva se bo zgodila 30. junija, tej pa bo sledila še predstava 7. julija.

Muzikal Veronika Deseniška je edinstven glasbenogledališki spektakel, ki z glasbo Leona Firšta in besedilom Janeza Usenika pripoveduje legendarno ljubezensko zgodbo o Veroniki Deseniški in mogočni rodbini Celjskih grofov.

V predstavi, ki celjski grad oživi s 3D videomapping projekcijami in najnaprednejšo lučno tehniko, nastopajo Eva Černe, Srdjan Milovanović, Marjan Bunič, Boštjan Korošec, Klemen Bunderla ter več kot 60 igralcev, plesalcev, pevcev in glasbenikov pod vodstvom maestra Simona Dvoršaka.

Prva uprizoritev se bo zgodila 30. junija ob 21. uri, tej pa bo sledila še predstava 7. julija ob 21. uri.

Vstopnice za predstave so že naprodaj na Petrolu, Pošti, v trafikah, Big bangu in vseh ostalih prodajnih mestih eventim.si!