Vabimo na Novačanova gledališka srečanja 2019 v gledališče Zarja Celje – abonmaji 40 % ceneje


Gledališče Zarja Celje vabi na tradicionalna, že »27. NOVAČANOVA GLEDALIŠKA SREČANJA«.

Ta priljubljeni festival ljubiteljskih gledaliških skupin bo potekal med 11. oktobrom in 16. novembrom,  v Gledališču Zarja, v Trnovljah pri Celju.

Na festivalu si lahko v sklopu abonmaja ogledate vse predstave, za tiste, ki pa si vseh predstav ne bodo mogli ogledati, pa Gledališče Zarja ponuja tudi posamične vstopnice. Podrobnosti in cene spodaj.

27-novacanova-gledaliska-srecanja-1Novačanova gledališka srečanja, festival ljubiteljskih gledališč, prirejajo v spomin na znanega slovenska dramatika, novinarja, publicista, pesnika in pisatelja ter predvojnega politika Antona Novačana (1887- 1951).

Festival se bo začel s slavnostno otvoritvijo in uprizoritvijo prve tekmovalne predstave, komedije “IME” M. Delaporteja, v petek, 11. 10. 2019 ob 19.30 uri. Na kratko o komediji: Na domu Pierra in Elisabeth se obeta prijetna maroška večerja. Na dom sta povabila Elisabethinega brata, Vincenta, njegovo ženo, Anno, ki je kot običajno v zamudi, in samskega prijatelja, pozavnista v simfoničnem orkestru, Clauda. Neokusna šala o imenu otroka, ki ga Anna pričakuje, je povod za komično intrigo, ki se stopnjuje do zadnjega nepričakovanega razkritja. Na dan pride portret sodobne meščanske družbe, v kateri ima vsakdo za bregom skrivnost, ki jo drugim spretno prikriva.

Sledile bodo še tri predstave v tekmovalnem programu in dve spremljevalni predstavi, udeležili pa se boste lahko tudi celodnevne gledališke delavnice. V celoti si program oglejte TUKAJ!

Novačanova gledališka srečanja:

  • posamezna predstava: 10,00 eur; 8,00 eur (dijaki, študenti in upokojenci)
  • abonmajska vstopnica (6 predstav): 35,00 eur; 27,00 eur (dijaki, študenti, upokojenci)

Rezervacijo vstopnic lahko opravite vsak dan (od ponedeljka do nedelje) preko e-maila ali telefona: [email protected]030 307 007.

Več informacij: 041 418 152, [email protected], FB Gledališče Zarja Celje, www.gledalisce-zarja.si.

plakat-festival-ngs-2019-spletna

 

S CELJE.INFO ABONMAJSKE VSTOPNICE 40 % CENEJE

Kot je že tradicija, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovicka.si ponujamo 8 abonmajskih vstopnic za Novačanova gledališka srečanja 40 % ceneje.

Cenejše vstopnice naročite na strani Polovička.si (klik!)

27-novaccanova-gledalisska-sreccanja-2019-klik