Vabimo na Valentinov koncert Ditke&Ferija Lainščka Ne bodi kot drugi – vstopnice pol ceneje

02. 02. 2017 18:02

Mlada glasbenica Ditka in pesnik Feri Lainšček skupaj s pianistom Gorazdom Čepinom in kontrabasistom Iljem Pušnikom predstavljata svoj skupni projekt uglasbene poezije.

Na koncertu, ki bo v četrtek, 16. februarja 2017 ob 19. uri v Narodnem domu Celje, se bosta prepletali ljubezneska lirika in avtorska glasba.

Sodelovanje Ditke in Ferija Lainščka sega v leto 2013, ko je Ditkin oče Gorazd Čepin uglasbil dve pesmi omenjenega pesnika. Pesem Ne bodi kot drugi je postala velika uspešnica in naslovna pesem Ditkinega prvega albuma, na katerem je poleg uglasbene poezije Ferija Lainščka, Toneta in Marka Pavčka, še 5 avtorskih pesmi v angleškem jeziku.

Ditka in Feri se zadnja 3 leta uspešno predstavljata z glasbeno-literarnimi dogodki po vsej Sloveniji. K nadgradnji skupnega nastopa je prispeval novi album Ne spreminjaj me, ki je izšel septembra 2016. Na njem je 10 uglasbitev pesmi Ferija Lainščka, za katere sta glasbo napisala Ditka in Gorazd Čepin.

S svojo avtorsko glasbo se je glasbenica večkrat uspešno predstavila v tujini.

Leta 2013 je bila njena pesem Dreamer uvrščena v finale priznanega tekmovanja v Angliji (UK Songwritting Contest), v kategoriji singer/songwriter. Ditka je med drugim nastopila še na Dunaju, v Bratislavi, Sofiji, maja 2016 pa se je kot prva ženska izvajalka predstavila na največjem kantavtorskem festivalu Exposure na Hrvaškem v Veliki Gorici.

Leta 2014 je postala ena izmed treh zmagovalcev natečaja Radia SI »30 Yers For You«.

Več o Ditki lahko preberete na www.ditkamusic.com, kjer lahko prisluhnete njeni glasbi.
Povežite se z njo še na facebooku, youtube  in instagramu.

Vstopnice za koncert dobite na vseh prodajnih mestih Eventima.

Oglejte si reportažo s ptujskega koncerta:

S CELJE.INFO NA KONCERT DITKE & FERIJA LAINŠČKA POL CENEJE

Zvestim obiskovalcem Celje.info na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si 20 vstopnic za koncert Ditke in Ferija Lainščka ponujamo po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

ditka-feri-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 1,151 seconds.