10. dobrodelni koncert Srce, sonce, morje (foto, video)

14. 04. 2015 14:07

dobrodelnikoncertV nedeljo, 12. aprila se je v telovadnici Osnovne šole Ljubečna odvijal deseti, jubilejni dobrodelni koncert Srce, sonce, morje. Koncert je tudi tokrat potekal v organizaciji Društva rejnic celjske regije. Dobrodelno noto, kot leta poprej, tudi tokrat predstavlja denarni izkupiček, ki bo namenjen letovanju rejniških otrok. 

O koncertu…

Odlično vzdušje, polna dvorana ter pridih dobrodelnosti so tudi letos poskrbeli za odlično, jubilejno izvedbo dobrodelnega koncerta. Zbrane je nagovorila in se zahvalila predsednica Društva rejnic celjske regije ga. Simona Vodončnik ter ravnatelj osnovne šole Ljubečna, ki je prijazno odstopila telovadnico. Dogodka se je udeležil tudi podžupan Občine Žalec, g. Robert Čehovin. Na odru se je predstavila vrsta ansamblov, plesalcev in pevcev, ki prihajajo iz razilčnih koncev Slovenije. Program je s humorističnim vložkom popestril Miro Klinc – Klobasekov Pepi. Ime Srce, sonce, morje dogodek nosi zato, ker želi društvo vzpodbuditi in usmerjati svoje delovanje h korakom, ki jih opravljajo rejniške družine. Tovrstni koraki nikoli niso samotni in brezciljni, za kar skbijo posmezniki in družine, ki otrokom omogočajo boljšo prihodnost in kar je najpomembnejše, nasmehe na obrazu. Kaj pa je vendarle boljše kot iskren otroški nasmeh? Koncert se vsakoletno odvija v krajih, kjer delujejo rejniške družine in tudi tokrat je bilo tako.

dobrodelnikoncertO društvu rejnic…

Društvo je bilo prostovoljno ustanovljeno leta 2004, zaradi želje rejnic, rejnikov ter rejencev. Deluje na območju celjske regije v sodelovanju s centri za socialno delo. Varno zavetje in toplino nudijo preko 110-im rejencem. Poudarjajo izobrazbo, medsebojno pomoč ter družabne dogodke, kjer se člani med seboj povezujejo in sodelujejo. Društvo rejniškim otrokom krije letovanja, taborjenja, piknike in različne obdaritve.

Nastopajoči…

Na koncertu so nastopili: ansamber Spev, Natalija Kolšek, ansamber Vikend, ansamber Štrajk, ansambel Ognjeni muzikanti, ansamber Mikula, ansambel Vrh, ansamber Trobentica, ansamber Mika nas, ansambel Banovšek z orkestrom, 5+ band, plesna šola Blue Butterfly, godba Ljubečna in mažoretna skupina Ljubečna. Celoten dogodek je povezoval humorist Klobasekov Pepi.

dobrodelnikoncert

Vabljeni tudi k ogledu videoposnetkov in fotogalerije.[simpleviewer width=100% height=700 id=799]

aV

polsi-ladybird-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,834 seconds.