Brucovanje Celje 2011 (foto): veselo kljub bombnemu preplahu


Minulo soboto so prostore Celjskega doma napolnili študenti občine Celje in tisti iz bližnje ter dalnje okolice. KŠOC je priredil že 7. tradicionalno brucovanje, ki ga je ob 20. uri otvoril DJ Kuki, sledil pa mu je nastop skupine Aperion.

Kot je za brucovanja že v navadi, so za nove študente, tako imenovane “bruce” pripravili zabavo, ki je v prvi vrsti namenjena spoznavanju in druženju novih in “starih” študentov. Pripravili so krst brucov z “brucomorom”, le-ti pa so podali “zaprisego”, da bodo vestno spoštovali študentski kodeks. Člani KŠOC so pripravili študentske igre s privlačnimi nagradami ter opravili izbor naj bruca in naj brucke.

Po končanem krstu brucov je nastopila skupina MI2, ki je dodobra razgrela zbrano množico obiskovalcev. Za zaključek večera je nastopila še vitanjska skupina POWERŠOK.

Zbrane množice mladih pa ni zmotil niti prihod celjskih policistov, ki so na anonimno številko 113 prejeli obvestilo, da naj bi bila v objektu podtaknjena bomba. po pregledu prostorov se je zabava nadaljevala do zgodnjih jutranjih ur.

Zbrana množica je bila nad prireditvijo izredno navdušena, zato bo študentskih dogodkov, kot je bil ta zagotovo še ogromno.

Oglejte si fotogalerijo z Brucovanja 2011:

[simpleviewer width=100% height=700 id=87]

t/f: Dejan Hribernik